Xərçəngin qarşısını alan ən təsirli məhsul müəyyən edildi
Bir qrup britaniyalı və norveçli mütəxəssis mədə-bağırsaq xəstəliklərinin, eləcə də xərçəngin qarşısının alınması üçün ən faydalı qidanı müəyyən ediblər.
Mynews.az-ın Trend-ə istinadən məlumatına görə, nar, qırmızı üzümün növləri, armud, göbələk, mərci, soya və yaşıl noxud mədə-bağırsaq xəstəliklərinin profilaktikası üçün çox effektivdir.
Aparılan tədqiqatlar nəticəsində məlum olub ki, bu qidalar autofagiyaya (hüceyrənin zərərli komponentləri həzm etməsi) müsbət təsir göstərir və orqanizmdə iltihab proseslərinin inkişaf etməsinin qarşısını alır.
Loading...
Maraqlı
- İbrahim Tatlısəs toyunda qızına görün nə hədiyyə etdi
- Bu tərəvəzdə koronavirusa qarşı maddə tapıldı - Virusun yayılmasının qarşısını alır
- Hansı qan qrupundan olanla evlənsəniz oğlunuz və ya qızınız olar? - MÜTƏXƏSSİS RƏYİ
- Autizmin əsas əlamətləri hansılardır? - AÇIQLAMA
- Cənubi Azərbaycanlıların Vətən sevgisi - VİDEO
- Həkim məsləhəti - Karantin zamanı tez-tez cinsi əlaqədə olun
Sizin üçün seçdik
İndi oxunanlar
Həftənin hitləri
- “Nar” ilə səyahətdə WhatsApp-da pulsuz yazış! 944 dəfə oxunub
- Emin Ağalarov söz verdi 941 dəfə oxunub
- Moskvada daha bir DƏHŞƏT 941 dəfə oxunub
loading...