Əti banan qabığının üzərinə qoyun - Bunu biləndən sonra həmişə belə edəcəksiniz!
Bundan sonra sobada ət bişirərkən, onu banan qabığının üzərində bişirin. Bişirdiyiniz ətin necə dadlı, yumuşaq, ətirli, gözəl görünüşlü olduğunu görüb inanmayacaqsınız. Sanki ən bahalı restoranlarda bişmiş ət yeyirsiniz. Bunu yeyən yaxınlarınız sizi tərifləyəcək.
Ən əsası isə çox sağlıqlı yemək bişirmiş olacaqsınız, çünki banan qabığındakı çox zəngin minerallar və vitaminlər ətin tərkibinə keçəcək.
Bir bonus da qazanmış olacaqsınız. bişirdiyiniz ət qətiyyən yanmayacaq.
Loading...
Maraqlı
- İbrahim Tatlısəs toyunda qızına görün nə hədiyyə etdi
- Bu tərəvəzdə koronavirusa qarşı maddə tapıldı - Virusun yayılmasının qarşısını alır
- Hansı qan qrupundan olanla evlənsəniz oğlunuz və ya qızınız olar? - MÜTƏXƏSSİS RƏYİ
- Autizmin əsas əlamətləri hansılardır? - AÇIQLAMA
- Cənubi Azərbaycanlıların Vətən sevgisi - VİDEO
- Həkim məsləhəti - Karantin zamanı tez-tez cinsi əlaqədə olun
Sizin üçün seçdik
İndi oxunanlar
Həftənin hitləri
- İmtahanda yüksək bal toplayan Mələkxanım bu tanınmış şəxsin qızı imiş 1098 dəfə oxunub
- Aytən Səfərova ağır qəzaya düşdü 1085 dəfə oxunub
- Nar-dan xüsusi təklif: 10%-dək endirimlə smartfon! 1085 dəfə oxunub
- Fransa Azərbaycandakı səfirini geri çağırıb 1082 dəfə oxunub
- Sumqayıtlı məzun - “300 bal toplamaq mənim ilk böyük uğurumdur” 985 dəfə oxunub
loading...