Yumurta qaynadıqdan sonra tərkibindəki kalsium maddəsinin əksəriyyəti suya qarışır. Həmin su ilə bitkiləri sulamaq onların inkişafı üçün çox faydalıdır.
Mynews.az axşam.az-a istinadən xəbər verir ki, həmçinin kalsium maddəsinin olduğu su, qabdakı çətin gedən ləkələri də çox asanlıqla təmizləyir.
Kalsium maddəsinin sümüklərin inkişafı üçün faydası da danılmazdır.
1
Dövlət Vergi Xidmətinin Aparatının strukturu dəyişib
568 dəfə oxunub
2
Nazir “Napoli” - “Qarabağ” oyununu stadiondan izləyib
539 dəfə oxunub
3
Təhsil infrastrukturu yenilənməyə davam edir - FOTOLAR
524 dəfə oxunub
4
Polkovnik faciəli şəkildə öldü
514 dəfə oxunub
5
Şəhid hərbçinin övladı faciəli şəkildə öldü - TƏFƏRRÜAT
511 dəfə oxunub