Bundan sonra sobada ət bişirərkən, onu banan qabığının üzərində bişirin. Bişirdiyiniz ətin necə dadlı, yumuşaq, ətirli, gözəl görünüşlü olduğunu görüb inanmayacaqsınız. Sanki ən bahalı restoranlarda bişmiş ət yeyirsiniz. Bunu yeyən yaxınlarınız sizi tərifləyəcək.
Ən əsası isə çox sağlıqlı yemək bişirmiş olacaqsınız, çünki banan qabığındakı çox zəngin minerallar və vitaminlər ətin tərkibinə keçəcək.
Bir bonus da qazanmış olacaqsınız. bişirdiyiniz ət qətiyyən yanmayacaq.
1
Dövlət Vergi Xidmətinin Aparatının strukturu dəyişib
562 dəfə oxunub
2
Nazir “Napoli” - “Qarabağ” oyununu stadiondan izləyib
535 dəfə oxunub
3
Təhsil infrastrukturu yenilənməyə davam edir - FOTOLAR
511 dəfə oxunub
4
Polkovnik faciəli şəkildə öldü
507 dəfə oxunub
5
Şəhid hərbçinin övladı faciəli şəkildə öldü - TƏFƏRRÜAT
498 dəfə oxunub